Відома британська співачка, автор і виконавець власних пісень, лауреат 15 премій Греммі Адель потрапила в центр подій. Стало відомо, що вона обдурила своїх фанатів, щоб не давати концерт в Лас-Вегасі.

Відповідний пост розмістили в акаунті "spletnik" в Instagram.

"Представники ЗМІ заявили, що #Адель збрехала, що скасувала концерти в Лас-Вегасі через спалах коронавірусу. За словами інсайдерів, співачка просто“ примхлива Діва "подробиці-на сайті @spletnik_ru #spletnik #spletnikru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Варто відзначити, що така новина припала не до душі фанатам виконавиці. Вони почали писати про те, що зірка поводиться занадто егоїстично і дивиться зверхньо на своїх многочленних фанатів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Адель. Фото: Економічні новини.
Адель. Фото: Економічні новини.
Адель. Фото: Економічні новини.

Аудиторія не змогла промовчати, дізнавшись про такий результат подій і почала писати свої думки під знімком Адель.

Адель, фото the face
Адель, фото the face

"навіть якщо це правда-має право", "дуже люблю Адель, але, дивлячись її слізне відео, де вона повідомляє про скасування концерту-перша думка, яка прийшла в голову" Пи*ДиТь!"Вже дуже не щирим і награним здавалися її соплі/слюні", "Люди пишуть, що має право на капризи, а я, думаю, що це неповажне ставлення до шанувальників, люди витратили гроші і час на квитки , на дорогу.Якщо ковид, ок, але якщо зоряна хвороба, то фееее такий бути", "висновок: худнути можна, але не всім психіка страждає і з'являються нав'язливі думки", - залишають відгуки обурені фанати відомо британської виконавиці.

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що Адель зі сльозами на очах звернулася до публіки.