Легендарна українська акторка Ольга Сумська поділилася новим знімком зі своєю новою подругою, співачкою Тіною Кароль. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за життям зірки стежить понад 700 тисяч осіб, вона досить часто ділиться своїми новими фото, відео та цікавими новинами з особистого та професійного життя.

Цього разу вона показала знімок з улюбленою виконавицею мільйонів українців, яка вчора відсвяткувала День народження.

«Зустріла нещодавно Тіну на зйомках…Скільки шарму і впевненості в собі! Вітаю з днем народження, сильна і талановита @tina_karol! Будь щаслива!», - побажала Сумська Кароль.

Скрін, Instagram Сумська І Кароль
Скрін, Instagram Сумська І Кароль

«З Днем народження! Завжди 36.6. Зараз так модно говорити...», «Дві найкращі жінки України. Обожнюю Вас», "Мур-кисюнечки", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Однак не всім сподобалося, як виглядає Кароль – зокрема, її досить відверте декольте.

«Олю, шо це за подруга у вас така гола?», «Та ні, Оленько, їй до Вас дуже далеко», «Їй до Вас, як до зiрок... Ви неперевершені!!!! Національна гордість України!!!», «Ольго, Ви неперевершена красуня. А Тіні потрібно повчитися у Вас і стилю, і шарму. Вульгарність нікого не прикрашає», - впевнені підписники головної Роксолани України.

Нагадаємо, День народження Тіни Кароль перетворився на траур. Чому улюблениця Балана вже 12 років не святкує його.

Також Знай писав, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська показала, що твориться з Віталієм Борисюком поряд з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"