Кім Кардашьян показала як проводить час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна американська телезірка, модель, актриса і світська левиця Кім Кардашьян обожнює ділитися різними кадрами на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад двісті тридцять чотири мільйони шанувальників.

У січні Кім Кардашьян вирушила в теплу країну, звідки регулярно публікувала фотографії. 28 січня дівчина опублікувала серію фотографій в рожевому купальнику і величезних окулярах на пів обличчя.

"Досі спамлю фото з відпустки💕", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фолловери активно почали коментувати даний пост. Велика частина з них відзначило красу американської телезірки.

"Вчора ти сказав, що я граю нечесно, так як ти назвеш це сьогодні, Кімберлі??"; "Моя богиня"; " Мама добре проводить час 🔥", - зазначають вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Кім Кардашьян з" прокладкою " на обличчі показала, що у неї під шкіряним пальто. У соціальній мережі розмістили розкішний знімок з однією з найгарячіших жінок сучасності. На фотографії можна побачити Кім у всій красі. Численні фанати не стали мовчати побачивши поста зі соєю улюбленицею і почали писати свої відгуки під знімком знаменитості.

Також портал "Znaj" писав, що Гола Меган Фокс показала інтимні знімки у ванній.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", шанувальники вважають, що Меган Фокс стала двійником Кім Кардашьян.