Даша Квіткова, учасниця і переможниця реаліті-шоу" Холостяк " з Михайлом Заливако, відпочиває на Сейшельських островах. Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами свого особистого життя. Там за нею стежать понад 1,7 мільйона людей.

"Чому деякі жінки розлючені до інших жінок?", - задається питанням дівчина.

На знімках вона позує з розпущеним волоссям, в крислатому солом'яному капелюсі. На її руці можна помітити гумку, якою було зібране волосся.

Красуня обмежилася мінімальним макіяжем, дотримуючись природності.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Кожен ділиться тим, чим сам наповнений", "Від того, що глибоко нещасні», «Я теж не розумію, але, напевно, є багато факторів, які впливають на це, невпевненість, наприклад. Люди люблять драму, а ви світитеся від щастя, це дратує більшість нещасливих людей. Але, будь ласка, не звертайте увагу і продовжуйте посміхатися, ви прекрасні", - пишуть їй шанувальники.

Скрін, Instagram Квіткова
Скрін, Instagram Квіткова

"Тому що живуть без любові, виросли без любові», «Образа на весь світ. Відсутність самореалізації", - додають інші.

Нагадаємо, Даша Квіткова в одному купальнику вигнулася на тлі Індійського океану: "Обов'язково впораєтеся". Переможниця шоу" Холостяк " опублікувала фотографію з Сейшельських островів.

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Також портал Знай.uа повідомляв, що Даша Квіткова зняла з себе весь одяг, "звільнившись" від материнства і сина.