Ольга Мартиновська розповіла про успіхи свого блогу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 199 тисяч осіб. Також дівчина веде сторінку в Тікток з тридцятьма тисяч фоловерами, які лайкають і коментують кожен її пост.

Скрін, Instagram Мартинівська
Скрін, Instagram Мартинівська

30 січня Мартиновська опублікувала фотографію в соціальній мережі Instagram. У підписі до неї Вона зазначила, що у неї зовсім скоро буде двісті тисяч фоловерів.

"Мої хороші, скоро нас стане 200 тисяч! Такі масштаби-складно уявити 👀 це половина Маріуполя, ІФ ю ноу 😁 я тут до вас з креативною ідеєю. Так уже склалося, що інших у Ольга Петрівни немає. Хочете відчути себе менеджерами блогера і отримати величезний плюсик до карми? Впевнена, у вас все-все вийде🤞 🏻", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Мартиновська запропонувала своїй аудиторії подумтаь над тим, кому б вони могли порадити її блог.

"Пропоную невелику активність: подумайте, кому б ви порадили мій блог? Мамі, сестрі, подружці або ж тещі? Або, може бути, чоловікові? Думаю, такий натяк він точно зрозуміє!",- зазначила вона.

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Велика частина з них відзначили своїх знайомих.

" ви теж вважаєте в Маріуполях? 😂 😂 😂 Побачимо вас у програмі Льоші?😍 "; "Те почуття, коли ти з Маріуполя 🐱

Нагадавши, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати: "Х * й його знає".