У мережі розмістили скандальну і несподівану інформацію про те, що колишній хлопець легендарної артистки Ріанни і зірка нульових Кріс Браун був звинувачений у згвалтуванні.

Відповідний пост опублікували в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Кріса Брауна звинуватили в згвалтуванні (Так, того самого, хто багато років тому побив Ріанну) подробиці — за посиланням в описі", - підписаний пост в соціальній мережі.

Важливо відзначити, що така новина не особливо здивувала публіку. Знайшлися люди, які згадали, як Кріс Браун побив Ріанну коли вони були у відносинах. Люди не пропустили повз вуха таку інформацію і почали писати свої думки під цією новиною.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Фото Ріанни
Фото Ріанни

"Колишній хлопець Ріанни він в нульові і 10Е був одним з кращих рнб виконавців, Доброго ранку!", "Чому колишній хлопець Ріанни? Кріс Браун відомий співак і без неї", "смішно коли таку людину ,якій може дати мало не кожна,звинувачують у зґвалтуванні.І колишній Ріанни, він один з кращих RnB співаків 21 століття", "Кого тільки не звинувачували хоча, то що він міг таке зробити, я думаю сумнівів мало у кого виникає!)", "Ну, враховуючи ту саму гучну історію з Ріанною більш імовірно, що воно так і було...", "Проте крихта Рі-Рі після того "жахливого побиття" потім до нього повернулася і ще записала пісню Даймондс, мовляв сильна любов і все таке", "можна було б написати просто Кріс Браун, він дуже відомий", "Ого а я про нього і забула, коли любила його пісні", "нехай його посадять!!!!!!він жорстокий і негідний чоловік !!!", - залишили відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Ріанну і її коханого прийняли за бездомних.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Ріанна і дочка Мадонни знялися в кадрах для дорослих.