Стало відомо про те, що телеканал "Україна" назвав нових зіркових гостей на шоу "Ігри талантів". Телеведучий Сергій Притула буде змагатися проти співачки Анастасії Приходько.

Телеканал Україна продовжує розкривати імена знаменитостей, які в новому розважальному шоу "Ігри талантів" за всесвітньо відомим форматом Game of Talents компанії Fremantle допомагатимуть гравцям розгадувати приховані таланти українців. Однією з таких пар стане популярна співачка Анастасія Приходько і Зірковий ведучий Сергій Притула. За лаштунками артисти розповіли, якими почуттями будуть керуватися в цікавій грі і з якими складнощами зіткнулися на знімальному майданчику.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Шоу збере в одному місці українців, які мають сміливі і корисні мрії, але які вони не можуть реалізувати через брак грошей. У кожному випуску вони боротимуться за 150 тисяч гривень розгадуючи приховані таланти 11 незнайомців.

Для того, щоб все було максимально заплутано, продюсери шоу придумали незвичайні і цікаві головоломки. Допомагати їм будуть зіркові гості, які будуть змінюватися в кожному ефірі. В одному з випусків можна буде побачити і Сергія Притулу з Анастасією Приходько.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

"Я вперше беру участь в шоу такого формату, зізнаюся, це досить непросто! Нам запропоновані деякі категорії талантів, з якими ми не знайомі, я навіть не до кінця розумію деякі терміни – в цьому основна складність. І, чесно кажучи, мене це трохи бентежить, адже я є справжнім гравцем-обожнюю всілякі ігри, азарт, активність! Тому зроблю все, щоб наша команда перемогла!"- розповіла співачка Анастасія Приходько.

Для Сергія Притули назви деяких талантів теж виявилися загадкою, проте головною складністю ведучий назвав партнерство – гравці приходять в шоу для реалізації найбільшої мрії, а будь-який неправильний крок може стати фатальною помилкою на шляху до неї.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

"У мене був досвід роботи в різних проектах, де потрібно було користуватися логікою та інтуїцією. Але сам не грав, більше того, навіть уявити себе не міг у цій ролі. Однак сподобався формат,і я тут. Зізнаюся, грати непросто-підказки не завжди відповідають баченню, до того ж, на тобі лежить відповідальність за учасника", - поділився ведучий Сергій Притула з журналістами каналу "Україна".

А хто ще зі знаменитостей стане зірковим гостем-покаже лише час.

Нагадаємо, що "Ігри талантів": Тіна Кароль і Юлія Саніна поміняються найголовнішим прямо на сцені

Раніше повідомлялося, що Сергій Притула зізнався, чим обернулося для нього прощання з "Вар'ятами"

Також, Анастасія Приходько наїхала на нардепів ВРУ, які йдуть на "канікули" разом з дітьми