У новому сезоні серіалі "Ейфорія" під час любовної сцени автори показали знамениті творіння мистецтва.

Як відомо, Ейфорія - підлітковий драматичний серіал Сема Левінсона для HBO. Шоу розповідає про групу старшокласників через їх досвід інтимних відносин, дружби, любові, проблем ідентичності і травм.

На початку 2022 року на HBO почав виходити новий сезон серіалу і шанувальники активно занурилися у взаємини головних героїв.

У четвертому епізоді серіалу "Ейфорія" під час любовної сцени автори показали взаємини персонажів Зендеї і Хантер Шафер через точні копії відомих картин епохи Відродження, XX століття і сцени з фільмів.

Кадри з серіалу Ейфорія. Фото: скріншот відео

Йдеться про персонажів Ру і Джулс, які відчувають близькість один одному. Щоб показати їх взаємини докладніше, автори серіалу перемістили їх в знамениті творчі події, зокрема пара скопіювала картини "Ботічеллі", сцену "Титаніка" на кораблі, сцени з "Привиду". Також була скопійована картина" закохані "Рене Магрітта і "Автопортреті в образі Техуани" Фріди Кало і багато інших..

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що принц Гаррі і Меган Маркл сходили на подвійне побачення з Томом Холландом і Зендеєю.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", люди почали думати, що Зендея грає роль хлопця у відносинах з Томом Холландом.

Також Знай писав, зірка "Не народися красивою" Петро Красилов розлучився і погладшав до невпізнання: "Не хочуть мене...". Петро Красилов набрав вагу і розповів, чому перестав зніматися