Сім років тому 2 лютого 2015 року не стало відомого українського музиканта Андрія Кузьменка, який широко відомий як Кузьма. Українці досі пам'ятають свого кумира і співають його пісні, які стали легендарними. Подробиці трагедії нагадали у випуску "ТСН".

"Не стало улюбленця мільйонів", - саме з таких слів розпочався ефір "ТСН" сім років тому, коли загинув Андрій Кузьменко.

Андрій Кузьменко, фото: кадр з відео
Андрій Кузьменко, фото: кадр з відео

Артист загинув в автокатастрофі. Напередодні він виступав на концерті в Кривому Розі, який був присвячений 25-річчю його групи "Скрябін". Додому до Києва Кузьма вирішив їхати на власному автомобілі, а команда їхала за ним у мікроавтобусі. Біля села Лозуватка в Дніпропетровській області автомобіль артиста зіткнувся з молоковозом.

Андрій Кузьменко, скріншот: YouTube
Андрій Кузьменко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відзначається, що удар припав на сторону, де перебував водій. В результаті зіткнення Андрій Кузьменко отримав смертельну травму голови. Тіло артиста діставали рятувальники понад 2 години. Незабаром на місце аварії почали з'їжджатися шанувальники Кузьми з усієї країни, щоб вшанувати пам'ять артиста.

Відзначається, що Кузьмі було 46 років і в день своєї загибелі він поспішав до Борисполя, щоб встигнути на рейс до Братислави.

Раніше Знай писав, українці згадали яскраві жарти Скрябіна про Путіна - так міг тільки Кузьма.

Також ми писали, українці знайшли двійника Кузьми Скрябіна, як дві краплі:"так схожий, і зовнішнє і гумором".

Нагадаємо, Кузьма тонув в її очах: з'явилися архівні кадри Скрябіна з Могилевської задовго до його загибелі.