Український співак, чоловік співачки і екс-солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес продовжує пробувати себе в ролі стендап-коміка. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram, відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Просто запитав у душніли, як справи. Обожнюю снідати о 10 ранку. Це мене шалено бадьорить. Тому я встаю о 8 ранку, щоб зібратися, вмитися, помити посуд з учора, приготувати цей сніданок...", - ділиться виконавець.

"А потім так підбадьоритися в 10, ууууу!!!",- зізнався Дантес.

Шанувальники оцінили спроби Дантеса жартувати, але не всі зрозуміли його жарт. Навіть дружина не оцінила гумору.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

"Шо?", - здивувалася вона в коментарях.

"Душніли не залишають брудний посуд на завтра!!!", "Відмінний план підбадьоритися, потрібно обов'язково його незабаром використовувати", "Ніколи не залишаємо брудний посуд на завтра, краще вже вночі все помити і лягти спати», - діляться його фанати.

Скрін, Instagram Дантес
Скрін, Instagram Дантес

"Дивуюся, чому тут досі немає коментарів від буркотливих жінок типу "а де Надя? Чому вона не може зробити сніданок чоловікові і помити посуд?"", - додають інші.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва бореться із залежністю - ніхто не може перешкодити, навіть Дантес: "Тут я ох * * ла..."

Також Знай писав, Вова Дантес обнюхав чужого пса, Надя Дорофєєва буде в люті: "смачно пахне".

Раніше повідомляв Знай, Надя Дорофєєва змінилася до невпізнання, українці розгубилися: "Це та сама дружина Вови Дантеса?".