На сторінці в соціальній мережі Instagram глави держави Володимира Зеленського з’явився новий допис, присвячений візитам до України іноземних високопосадовців.

Президент Володимир Зеленський привітав в українській столиці Прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте та міністра закордонних справ цієї країни Вопке Гукстра.

Президент впевнений, що міжнародна спільнота продовжить підтримувати Україну в умовах зростання загрози повномасштабного російського вторгнення.

"Продовжуємо зустрічі з надійними партнерами України. Радий вітати Прем’єр-міністра Нідерландів @minpres та міністра закордонних справ @wopke_hoekstra у Києві!», - зазначив Зеленський.

Скрін, Instagram Зеленського
Скрін, Instagram Зеленського

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На фото він обмінюється дружнім жестом із іноземним чиновником – стукається кулаками. Цю форму привітання ввели у світі після початку пандемії коронавірусу, щоб зменшити вірогідність інфікування через потиск долоні.

«Коли ще до Києва приїжджало стільки закордонних гостей? З багатьма країнами збудовані дружні стосунки», - зазначають у коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, ЗСУ поповниться новими бійцями, 100 тисяч у найближчі 3 роки: Володимир Зеленський підписав важливий указ. Президент розповів, як зміниться українська армія в наступні три роки.

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "Ми все одно переможемо". Лідери країн провели спільний брифінг

Раніше Знай повідомляв, Володимир Зеленський показав найбільшого друга: Єрмак і Шмигаль навіть поруч не стоять.