Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян змусила серця битися частіше, коли вона поділилася гарячими знімками в нижній білизні від свого бренду одягу SKIMS.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

41-річна зірка виглядала сенсаційно, демонструючи свою неймовірну пишну фігуру і підтягнутий прес.

На пікантних знімках видно, як Кім злизує глазур з пальця, дивлячись в камеру, тримаючи тарілку у формі серця.

Зірка The Keeping Up With The Kardashians поклала свої довгі темні локони прямо, одягла великі вії і повністю нафарбувала обличчя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У публікації для своїх 284 мільйонів підписників в Instagram Кім рекламувала свої останні подарунки на День святого Валентина для свого бренду одягу для дому, нижньої білизни та одягу SKIMS.

Минулого тижня стало відомо, що власний капітал зірки реаліті-шоу збільшився на 600 мільйонів доларів і став 1,8 мільярда доларів після того, як вартість її бренду SKIMS досягла величезних 3,2 мільярда доларів.

Красуня поділилася другим знімком в шовкових рожевих шортах і відповідному кроп-топі.

Піднявши одну ногу на дивані, Кім озирнулася через плече і подивилася в камеру, чекаючи спекотного знімка, що рекламує її лінію одягу.

Вона написала на знімках: "Щойно відкрила магазин NEW @SKIMS Valentine's Shop".

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

Шанувальники поспішили прокоментувати приголомшливі рожеві знімки в акаунті зірки в соціальних мережах, щоб повідомити їй, наскільки вона гаряча.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян натякнула, що вона знову готова вийти заміж.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Кім Кардашьян нагадала, у кого сама соковита попа.