Мати принца Гаррі та Вільяма принцеса Діана вражала весь світ своєю добротою, витонченістю та легкістю. Саме тому її трагічна загибель у 1997 році стала шоком буквально для всього світу.

Навіть через стільки років обговорення її життя не припиняється. Про неї знімають фільми, копіюють її образи та просто обожнюють. В Instagram на сторінці "dukeandduchessofsussexdaily" вирішили поділитися милим архівним кадром принцеси Діани та її сина принца Гаррі.

На опублікованому фото мама та син позують мило посміхаючись. Маленький Гаррі ніжно обійняв свою матусю, вони обоє виглядають дуже щасливими та безтурботними.

Принцеса Діана та принц Гаррі
Принцеса Діана та принц Гаррі

Для спільного знімка принцеса Діана одягла штани та звичайну білу сорочку, яка ще більше підкреслила її жіночність. Принц Гаррі позував у штанах та теж у сорочці, але у клітинку.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Мама і Гаррі ♥️", - так мило підписали їхнє спільне фото.

Користувачів мережі дуже розчулило архівне фото принцеси Діани та принца Гаррі, саме тому вони прийнялися залишати свої коментарі.

"Двоє найкращі з усіх 😍", "Незабутньо, назавжди", "Абсолютно фантастична прекрасна принцеса і молодий принц ❤️", "Вона була б бабусею❤️", "Прекрасна картинка та спогади ❤️ 😍", "Красиво ❤️", "Яка гарна любляча картинка", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, тост - на сніданок і "українськи суп" - на обід: що любила їсти Принцеса Діана, і від чого відмовилася назавжди

Раніше Знай писав, королева Єлизавета II отримала порцію щастя, як справжня українська бабуся: "Корівки!"

Також Знай писав, "дуже потрібен трон": принц Вільям заради влади вирішив піти проти рідного брата? Люди у нестямі від злості