Відома теледіва і модель Кім Кардашьян, яка має свій особистий бренд косметики та одягу, влаштувала грандіозну вечірку з подругами на борту приватного літака.

Кім Кардашьян любить радувати своїх шанувальників новими фото, відео або подробицями з життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею пильно стежить 284 мільйони людей. І цей раз не став винятком.

Знаменитість вирішила влаштувати вечірку зі своїми подружками на борту приватного джета. Так красуні відзначили день народження Наталі Алкро.

Фото: instagram \\ kimkardashian
Фото: instagram \\ kimkardashian

Щоб зробити свій відпочинок більш цікавим, вечірку вирішили влаштувати тематичну. Для цього всі подруги одягалися в піжами рожевого кольору. Двоє з них позували в рожевих топах і коротеньких шортиках, а третя подруга також приміряла топ, але замість шортиків одягалася в лосини.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Фото: instagram \\ kimkardashian
Фото: instagram \\ kimkardashian

" Піжамна вечірка в піжамах на день народження @nataliehalcro!!!! Люблю тебе, Нат!",- так Кім Кардашьян підписала опубліковані кадри.

Фото: instagram \\ kimkardashian
Фото: instagram \\ kimkardashian

Судячи зі знімків, Кім і її подруги весело провели час на вечірці. Вони виглядали дуже щасливими, адже їм вдалося провести час з найближчими подругами.

Нагадавши, Кім Кардашян роздяглася догола і затьмарила нову дівчину Каньє Веста своїм "фламінго": "Моя богиня". Американська знаменитість дивує шанувальників своєю ідеальною фігурою

Також Знай писав, облизуючи палець: гаряча Кім Кардашьян в зухвалому бікіні засвітила свою рожеву "зефірку". 41-річна Кім Кардашьян виглядала сенсаційно

Раніше Знай повідомляв, грайлива Кім Кардашьян без нижньої білизни спустила штани і вивалила свої "буйки": "я б дала"