До того, як Меган Маркл стала герцогинею Сассекською, вона жила в звичайному будинку в Торонто. Це приміщення сильно відрізняється від каліфорнійського особняка, який вона ділить з принцом Гаррі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Меган Маркл не завжди жила в розкішному американському особняку в Монтесіто, штат Каліфорнія.

Герцогиня Сассекська розповіла в Instagram про своє життя до того, як стала членом королівської сім'ї.

Будинок Меган Маркл
Будинок Меган Маркл

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Її пости дають уявлення про її стильному мінімалістському будинку, яким вона поділилася зі своїми собаками Гаєм і Богартом.

Власність, здається, повністю прикрашена білими стінами і включає в себе білі Постільні приналежності на її двоспальному ліжку з декількох стійок в її спальні.

На одній з опублікованих нею фотографій зображена одна з її собак, що сховалася в ліжку.

Спальня Меган Маркл
Спальня Меган Маркл

Навколо її ліжка стоять комод і тумбочка, на яких лежать квіти і книги з історії моди.

Один з постів, який викличе багато заздрості, - це її приголомшлива колекція взуття, яка, здається, розташована на чотирьох великих полицях.

В її колекції є туфлі на підборах таких розкішних брендів, як Christian Louboutin і Miu Miu.

Туфлі Меган Маркл
Туфлі Меган Маркл

Ми також заглянули в її вітальню, в якій є кутовий диван кремового кольору з розкиданими по ньому покривалами і подушками.

Перебуваючи в піку її кімнати для гостей, ми бачимо, що біла тема продовжується з таким же набором ліжок, як і у неї, а також з роботами художника Інслі Фарісс.

Книги про кохання Меган також демонструються з величезною кількістю назв на її книжковій полиці і складені поруч з її ліжком, на яку також можна покласти рослини.

Меган Маркл
Меган Маркл

Герцогиня також показує свій невеликий задній сад, в якому є ідеальне місце для розваг із зоною відпочинку на відкритому повітрі і барбекю.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Меган Маркл і принц Гаррі ходили на подвійне побачення з Томом Холландом і зендеєю.