3 лютого 2022 року відома українська виконавиця Віра Брежнєва відсвяткувала ювілей - 40-річчя.
На честь такого свята на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 12,5 мільйонів чоловік, з'явилося відео з фрагментами минулого року.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

Зірка найпопулярнішого складу "ВІА-Гра" зізналася, що День Народження у неї пройшов чудово, вона була дуже щаслива і отримала море тепла і любові не тільки від своїх близьких людей, але і від шанувальників.

"Моє серце розривається від почуттів! Просто нереально відповісти на кожне привітання, але я дякую вам за кожне слово, я все читаю, дивлюся, слухаю. У свої 40 я чітко розумію: найцінніше, що у мене є це ЛЮДИ! Спасибі, що Ви У мене є! Спасибі, що Ви зі мною", - пише Віра Брежнєва в публікації.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

У якийсь момент Віра Брежнєва опинилася на сонечко, під парасолькою і з арбузиком. Вона танцювала, співала, повзала по яхті, відпочивала з Костянтином Меладзе, виступала на сцені і демонструвала свою шикарну фігуру.

"Обожнюю тебе❤️ Таких як ти більше не роблять", "Прекрасна і незвичайна☺ ️ моря удачі і енергії життя на довгі щасливі роки", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Костянтин Меладзе в 40-річчя Віри Брежнєвої згадав найяскравіші моменти кар'єри коханої: "Продовжуй сяяти"

Як повідомляв "Знай.ua", Альбіна Джанабаєва довела Валерія Меладзе до сліз, відразу видно, хто в домі господар: "Я зірка"

Знай.ua писав, ніхто не повернувся до дочки Костянтина Меладзе на "Голос країни-12": "Буде великий скандал"