Відомий шеф-кухар і суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво регулярно радує шанувальників новими публікаціями на сторінці в соцмережі instagram. Так, цього разу він показав, як розслабляється після важкого дня.

Ектор Хіменес-Браво показав, як проходить частина його дня і розповів, що намагається брати від життя максимум. Шеф-кухар відвідує спортзал, де намагається взяти від тренування все і вичавити з себе всі сили.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скріншот youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скріншот youtube

"Максимум від тренування. На третій підхід присідання зі штангою брати ваги 120 кг. дотискати до відмови і очищати думки", - зазначив він.

Після тренування Ектор Хіменес-Браво повертається додому, де його зустрічає домашній улюбленець. Потім шеф-кухар готує собі корисний салат, щоб організм отримав максимум задоволення і користі від їжі.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Зелень повинна переважати у вашому раціоні, щоб організм функціонував і "дихав" здоров'ям. Не забувайте про білок, правильні жири у вигляді авокадо, горіхів або оливкової олії холодного віджиму", - розповів Ектор Хіменес-Браво.

Також шеф-кухар показав, як проводить дозвілля. Він вважає за краще поласувати корисною їжею під улюблений серіал на дивані зі своїм домашнім улюбленцем.

Раніше Знай писав, Ектор Хіменес-Браво випадково "злив" таємниці "МастерШеф. Битва сезонів".