Український президент Володимир Зеленський на честь Дня народження своєї дружини, першої леді країни Олени Зеленської публікував вірш-зізнання. Глава держави у своєму привітанні заявив, що він"став як би головним, а вона як би першою". Варто зазначити, що в неділю, 6 лютого, Олені Зеленській виповнюється 44 роки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Зеленської в мережі Instagram.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Моя любов. У тебе сьогодні день народження. Скільки хочеться сказати ... але ми тут не одні. Як завжди, останнім часом. Тому я спробую дуже акуратно, але ти мене зрозумієш:

Я тебе…
Ну дуже…
Я без тебе…
Ну ніяк…
У нас такі чудові…
Ну двоє…
Схожі, звичайно ж, на…
Ну як дві краплі…
Пам'ятаю, вперше я тебе побачив ще в...
Ну давненько
Ну й одразу в тебе…
Ну по вуха
А потім разом грали в...
Ну командою
І, звичайно ж, ми всіх…
Ну а навіщо приховувати?
А потім створили…
Ну 95-й…
І знов всіх…
Бачиш, я вже не приховую
А потім я став...
Ну ніби як головним
А ти…
Ну ніби як першою
І всі ці роки ми з тобою...
Ну ти зрозуміла…
Тож мені без тебе…
Ну я це розумію…
З днем народження, моє кохання! Я тебе дуже…
Не знаю, як там хто.
Але ми одне одного зрозуміли!",- пише президент Володимир Зеленський, і публікує портрет своєї дружини.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 3 лютого, з офіційним візитом українську столицю відвідав президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Під час візиту в Україну його супроводжувала дружина Еміне Ердоган.

Шостий президент України Володимир Зеленський з першою леді Оленою Зеленською зустріли президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана та його дружину Еміне Ердоган у Маріїнському палаці. І поки в палаці йшли переговори президентів двох країн, Олена Зеленська і Еміне Ердоган вирушили в Національний заповідник Софія Київська.

Раніше повідомляли, Олена Зеленська зруйнувала міфи про нове шкільне харчування: чи заборонили хліб і цукор.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська показала, як приймала першу леді Туреччини Еміне Ердоган: "мови з'єднують нас в буквальному сенсі".

Знай.uа писав, Олена Зеленська після дня народження президента опинилася за тисячі кілометрів від України: "сміливо...".