Популярна українська співачка, яка починала творчу кар'єру як солістка групи "Время и стекло", а також дружина музиканта і стендап-коміка Володимира Дантеса, Надя Дорофєєва подарувала своїм шанувальникам приємну несподіванку. Вона анонсувала вихід своєї нової пісні"#raznotsvetnaya".

Про це стало відомо завдяки новій публікації співачки в соціальній мережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

"Реліз #raznotsvetnaya 18 лютого!!! АААААА. Стань першим, хто його почує! Для цього потрібно: Пройти по посиланню в шапці профілю, вибрати і натиснути на будь-який майданчик, вказати свою пошту. Готово! Мій новий трек автоматично з'явиться у тебе в медіатеці 18 числа", - пообіцяла дівчина.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Повідомлення вона супроводила знімком, на якому позує голяка, прикрившись тільки сукнею, яку вона зав'язала на шиї і плечі, як плащ.

"Це ти там без білизни?", "Надя, ти прекрасна, рахуємо дні до релізу", "Надяяяяяя! Яка ж ти нереальна! А реліз шалено чекаємо. Різнокольорові гріхи», «Чекаємо 18 лютого щоб почути повний трек, останні кілька днів ця тільки ця пісня в голові», "Їж щось, мала", - коментують побачене шанувальники Дорофєєвої.

Раніше повідомляли, Дорофєєва не влаштовує? Дантес захотів стати молодим і знову чіпати дівчаток за попу, груди.

Як повідомляв Знай.uа, Дантес готовий віддатися неповнолітній на шоу "Голос країни" заради Наді Дорофєєвої: "Хороший по життю".

Знай.uа писав, "Відносини з Надею Дорофєєвою": Позитив розкрив плани на майбутнє після розпаду "Время и стекло".