У соціальній мережі повідомили несподівану новину про те, що блогерка Еміра Диспейн стала першою темношкірою трансгендерною моделлю Victoria’s Secret.

Дану публікацію оприлюднили в акаунті "peopletalk" в Instagram.

"Блогерка Еміра Диспейн стала першою темношкірою трансгендерною моделлю Victoria's Secret. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram. Подробиці - за посиланням в шапці профілю", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що така новина стала досить несподіваною для всіх фанатів сучасної моди. Багатьом людям відомо, що в "Victoria's Secret" - найчарівніші моделі, яких прийнято називати"Ангелами".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еміра Диспейн
Еміра Диспейн

Численна публіка, яка дізналася про такі зміни не стала мовчати і почала писати свої думки під постом.

"Вони вже скрізь скоро захоплять планету...", "Як мужика не назви, все одно мужик. У мене все!", "Так, ангели VictoriaSecrets вже не ті", "світ не буде колишнім", "Пропаганда гомосексуалізму та іншого г*вна на висоті", "Все змішалося в будинку том..", "це абсолютно не прекрасно, стать≠костюм, проблеми з гендерною дисфорією потрібно лікувати у психолога, а не міняти стать, тільки тому що я так захотів. Я ось відчуваю себе літаком, проте після слів, літаком я не стала", "докотилися...Ось тобі і "ангел"...", - пишуть відгуки здивовані користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що зірка Трансформерів зробила Джейсона Стейтема татом вдруге.