Відомий український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес вирішив знову пофантазувати на різні теми. Ким він був у минулому житті.

Нові stories він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими кадрами, а також історіями з життя.

Цього разу Володимир Дантес знову проявив фантазію, і заговорив на тему переродження. Він разом з шанувальниками вирішив пофантазувати на тему того, якби це було реальністю, ким би вони були в минулому житті.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Я думаю, що я був якимось божеством, якому поклонялися, царем або повією" - говорить Володимир Дантес про себе.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

А ось варіанти відповідей шанувальників він поки що не показував, мабуть вирішив спочатку зібрати найцікавіші, проте чи вдасться комусь переплюнути його фантазії-невідомо.

До слова, варто відзначити, що більшість контенту чоловіки знімається або з дому, або з машини, тому він навіть створив нову рубрику у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Кожен раз, коли він сідає в машину, а це відбувається практично кожен день, починається рубрика "Radio DANTES", де він ділиться піснями зі свого плейлиста. Він навіть пообіцяв у майбутньому створити цілий плейлист з цих пісень.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Нагадаємо, що Володимир Дантес зізнався, що йому краще без Наді Дорофєєвої

Раніше повідомлялося, що Дантес на очах у Дорофєєвої "зализав" юну красуню - такого удару Надя не чекала: "у Вови герпес..."

Також, Володимир Дантес зізнався, що йому краще без Наді Дорофєєвої: "можна їсти їжу руками".