58-річний екстремал пробіг марафон майже оголеним. Про це повідомляє ТСН.

Йдеться про Василя Шевчука їх Хоростків Тернопільської області. Чоловік став зіркою свого району, так як постійно встановлює крижані рекорди: то по снігу пробіжить босоніж, то закопується в нього з головою.

Одного разу Шевчук подолав марафонську дистанцію в сорок два кілометри майже оголеним - на ньому були одні шорти. Чоловік приїхав в Київську область для того, щоб його рекорд був зафіксований на офіційному рівні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українець зазначає, що любить бігати, адже так гартувалися його батько і дід. Такі "холодні" вправи Шевчук робить з самого дитинства. Іноді надягає рукавички або шапку, проте куртку не бере.

Крім цього, чоловік одягає на руку спеціальний трекер, щоб він міг подивитися свої досягнення. За п'ять годин Шевчук Пробіг сорок три кілометри, попри те що спочатку запланував сорок два.

Раніше повідомляли, водій маршрутки вигнав українку з транспорту: не сподобалося, що передала цілих 100 гривень.

Як повідомляв Знай.uа, українець ледь не розірвав рот, з'ївши суші: начинка виявилася залізною і гострою. Замість насолоди від вечірньої трапези, що складається з ролів з вершковим сиром, чоловік подряпав небо чужорідним і дуже гострим металевим предметом.Харківська мережа швидкого харчування, що спеціалізується на різних стравах японської кухні, неприємно здивувала небезпечними добавками

Знай.иа писав, ось навіщо потрібно завжди мити овочі та фрукти: продавщиця в брудних ліжках влаштувала" дефіле " по продуктовій полиці.