Легендарна українська акторка Ольга Сумська поділилася радістю з приводу старту нового театрального проекту за її участю. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за життям зірки стежить понад 700 тисяч осіб, вона досить часто ділиться своїми новими фото, відео та цікавими новинами з особистого та професійного життя.

Цього разу вона розмістила знімки з репетиції та афішу вистави «Повернення блудного батька».

«Перша репетиція нового проекту…Обожнюю ці відчуття!А яка акторська команда! Тож,прем’єра вже 1 квітня, Київ, Жовтневий палац! Комедія «Повернення блудного батька»! Автор п’єси і режисер-постановник - Ілля Якович Ноябрьов», - анонсувала вона.

Сумська також розповіла, що разом із нею на сцену вийдуть її чоловік Віталій Борисюк, народні артисти України Лев Сомов, Сергій Мельник, Володимир Коляда, заслужена артистка України Ірина Калашнікова.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«А квитки вже є у продажу?», «Найкраща!!!! Супер!! Була б у Києві - прийшла б вас із чоловіком підтримати в Жовтневий палац, із задоволенням!», «Хочу побачити цю виставу, склад - бомба!», - захоплюються поціновувачі театру.

«Чудова ви пара», «Дуууже гарно виглядаєте», - додають прихильники акторки.

Нагадаємо, Ольга Сумська повернулася в свої 14 – така юна, а вже красуня: "На хлопчачих ковзанах".

Також Знай писав, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська показала, що твориться з Віталієм Борисюком поряд з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"