Відома українська актриса Олена Кравець захопила неземною красою в елегантному вбранні. Новий образ знаменитість продемонструвала на фото, яке опублікували на офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі instagram.

Олена Кравець з "Квартал 95" активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно радує шанувальників яскравими знімками як з особистого життя, так і з роботи, а також іноді демонструє нові образи.

Олена Кравец. Фото: YouTube
Олена Кравец. Фото: YouTube

Так, цього разу в мережі з'явилося ефектне фото, на якому Олена Кравець позує в ніжному і елегантному образі. На актрисі білий піджак зі злегка засученими рукавами, золота підвіска на шиї і сережки. На зірці все виглядає дуже гармонійно, тому просто неможливо не захопиться її красою.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Світлий і натхненний день всім від нашої чарівної @lennykravets", - йдеться в підписі до публікації.

Шанувальникам образ Олени Кравець дуже сподобався, про що свідчать коментарі під новим фото.

"Чарівна красуня", "ви дуже чудова дівчина в усіх відношеннях", - написали захоплені фанати.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Олена Кравець з "Квартал 95" знову взялася за ножиці і без жалю обрізала волосся:"сміливо".

Також ми писали, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" захотіла позбутися найріднішого:"повертаються в моє життя".

Нагадаємо, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" в найнебезпечнішому місті світу розбереться з кокаїновою мафією: "Із задоволенням...". Телеведучий поділився дивовижним кадром з Колумбії.