Про те, що легендарний кінорежисер Квентін Тарантіно та його молода дружина, співачка Даніела Пік, планують знову стати батьками, написало видання The Jerusalem Post.

Журналісти, посилаючись на власні джерела, стверджують, що 38-річна дружина 58-річного Тарантіно знову вагітна і перебуває на ранніх термінах.

Однак ні сам режисер таких легендарних фільмів, як «Убити Білла» та «Кримінальне чтиво», ні його кохана жінка цієї інформації не спростовують і не підтверджують.

Тарантіно
Тарантіно

Як відомо, пара познайомилася у 2009 році на зйомках фільму «Безславні ублюдки». Між ними були і сварки, і періоди розлучень, проте врешті решт після 9 років стосунків вони вирішили одружитися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Єдиний син Даніели Пік та Квентіна Тарантіно народився у лютому 2020 року. Чи буде в нього братик або сестричка, поки що достаменно не відомо.

Квентін Тарантіно
Квентін Тарантіно

Цікаво, що до знайомства із Даніелою Тарантіно стверджував, що ніколи не одружиться і не заведе родину. Як показав час, геніальні режисери теж можуть помилятися у своїх передбаченнях.

Нагадаємо, Квентін Тарантіно замахнувся на "Вбити Білла 3" - чи буде це його останній фільм? Чому "Вбити Білла 3" не стане останнім фільмом Квентіна Тарантіно.

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не може визначиться з полом

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта