У соціальній мережі розмістили цікавий пост, в якому можна прочитати цікаву інформацію для любителів кіно. Стало відомо про кінострічки, які претендують на»Оскар 2022".

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

""Оскар 2022": оголошені номінанти премії! Кращий фільм "Белфаст" "КОДА: дитина глухих батьків" "Не дивіться наверх" "Сядь за кермо моєї машини" "Дюна" "Король Річард" "Лакрична піца" "Алея кошмарів" "Влада пса" "Вестсайдська історія" Краща чоловіча роль Хав'єр Бардем ("Бути Рікардо") Бенедикт Камбербетч ("Влада пса") Ендрю Гарфілд ("Тік-Так, бум!") Вілл Сміт ("Король Річард") Дензел Вашингтон ("Трагедія Макбета") Краща жіноча роль Джессіка Честейн ("Очі Теммі Фей") Олівія Колман ("Втрачена дочка") Пенелопа Крус ("Паралельні матері") Ніколь Кідман ("Бути Рікардо") Крістен Стюарт ("Спенсер") про інших претендентів на головну кінонагороду світу розповідаємо на сайті!", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна аудиторія, яка побачила цей цікавий пост, не змогла пройти повз таких новин. Безліч кіноманів не упустили свій шанс і залишили чимало відгуків під публікацією про номінантів на «Оскара 2022».

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Крістін Стюарт і Бенедикт Камбербетч", "ні, ну Гуччі відверто не тягне на Оскар. Мені більше цікаво, де французький Вісник Андерсона", "слабенько ... котиться Оскар на дно!", "Де Гага??", "Леді Гага і" будинок Гуччі " не в тренді більше?", - написали думки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що стало відомо, що Дженніфер Еністон повернеться на великі екрани.