Відомий український кулінар і переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з українцями майстерністю і показує як готувати ті чи інші страви. Цього разу він показав в instagram, як готувати азіатський суп фо бо.

Євген Клопотенко зазвичай показує як готувати національні страви, але цього разу він вирішив поділитися рецептом супу фо бо, який він порівняв з борщем.

Євген Клопотенко. Фото: YouTube
Євген Клопотенко. Фото: YouTube

"У нас є борщ, а у В'єтнамі – фо бо. Принцип: бульйон, спеції, локшина, м'ясо. Як бачите, нічого складного. Я адаптував рецепт так, щоб ви не витрачали на нього багато ресурсів. По-перше, бульйон будемо варити 40 хвилин. По-друге, продукти, які я рекламую, досяжні", - написав кулінар.

Євген Клопотенко зазначив, що головними інгредієнтами страви є соєвий соус, рисова локшина і спеції, які досить доступні в Україні. Він додав, що страва готується досить просто, тому влаштувати Азію прямо вдома під силу кожному українцю.

Популярні новини зараз
Мішель Андраде з "Орел і Решка" і Позитив пішли від Потапа та Ірини Горової: "Все вірно, я вже не є" Юлія Саніна з The Hardkiss виступила на одній сцені з легендарною Metallica: "Боже, як я хочу вас обійняти" Вікторія Булітко з "Дизель шоу" висміяла потуги волонтерів, які допомагають російським окупантам: 300 рублів за два тижні "Від всього пережитого, побаченого, почутого": у співачки Наталії Могилевської відкрився новий талант
Показати ще

"А спеції працюватимуть зі смаком бульйону. Для цього заливаєте 200г яловичих кісток 700мл води, додаєте 1 бодян, 1 паличку кориці, насіння фенхелю (приблизно 3 шт), варіть це 40 хвилин і проціджують. Рисову локшину (250г) замочуєте в холодній воді на 10 хвилин. Потім кидаєте локшину в киплячий проціджений бульйон, додаєте 2 ст.л. соєвого соусу і варіть 3 хвилини. Імбир( 1см), Чилі (краще регулюйте на свій смак), зелену цибулю і яловичину (200г) нарізаєте максимально тоненько. Викладаєте це все в тарілку (так, яловичина сира) і заливаєте це киплячим бульйоном з локшиною. Сенс полягає в тому, що яловичина приготується в тарілці під температурою дуже гарячого бульйону. Файнал тач-кінза", - розповів кулінар.

Раніше Знай писав, кулінар "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом молочного десерту: смак здивує кожного.

Також ми писали, Євген Клопотенко "пірнув" в кислу капусту і показав, як вона може поліпшити життя.

Нагадаємо, що шеф-кухар Євген Клопотенко доповнить меню в українських школах: запропонував ще 500 нових страв.