Пройшов 6-й день зимових Олімпійських ігор в Пекіні, але українські спортсмени все ще не отримали жодної медалі, крім того, у нашої збірної вельми погані новини. Про це пише telegram-канал "Новини.LIVE".

Українські спортсмени поки не отримали жодної медалі на зимовій Олімпіаді в Пекіні. До того ж шанси завоювати нагороду помітно знизилися. Команда з фрістайлу не виступить на Олімпіаді, оскільки лижні акробати Дмитро Котовський, Олександр Окіпнюк та Анастасія Новосад заразилися коронавірусом.

Українські спортсмени на Олімпіаді в Пекіні, фото: Facebook
Українські спортсмени на Олімпіаді в Пекіні, фото: Facebook

Варто відзначити, що саме з цієї дисципліни українські спортсмени отримали єдину медаль на зимовій Олімпіаді у 2018 році.

Зимова олімпіада-2022. Фото: Youtube
Зимова олімпіада-2022. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Крім того, на Олімпійських іграх не обходиться без скандалів. Так, іранського гірськолижника Хуссейна Савех-Шемшаки звинуватили у використанні допінгу. Спортсмен отримав позитивний допінг-тест. Важливо відзначити, що він також був прапороносцем збірної Ірану на відкритті Олімпіади.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Раніше Знай писав, українська збірна не вийде в командному турнірі з лижної акробатики на Олімпіаді-2022: названа причина. Крім України на Оліппіаді-2022 не виступить і збірна Казахстану. Всього в старт-листі на командний турнір тільки шість команд.

Також ми писали, українські саночники потрапили в топ і поставили рекорд, поки з РФ чергові скандали.

Нагадаємо, 27-річний сноубордист переміг рак і виграв Олімпіаду-2022 в Пекіні: "Це був кошмар". Канадський сноубордист отримав золото на Олімпійських іграх-2022 після того, як йому поставили діагноз рак.