Остання приголомшлива фотографія Кеті Перрі змусила її шанувальників затамувати подих, коли вона запитала їх, чи слід їй "піти на пенсію" напередодні вихідних Суперкубка, демонструючи пишне плаття.

Відповідний пост Кеті Перрі оприлюднила на своїй сторінці в Instgram.

Кеті Перрі залишила своїх шанувальників з широко розкритими очима після того, як вона поділилася приголомшливим знімком в палючій сукні перед вихідними Суперкубка.

37-річна поп-зірка звела з розуму шанувальників соціальних мереж довгоочікуваним виступом в перерві Суперкубка своїм останнім постом в Instagram.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У пості для своїх 152 мільйонів підписників співачка Teenager Dream засліпила божественним коричневим платтям, яке виставляло напоказ її бездоганні ключиці і бездоганну шкіру.

На знімку вона тримала м'яч американського футболу перед недільним матчем за Суперкубок, позуючи перед камерою і тримаючись за тонку талію.

Залишивши своїх шанувальників стривоженими, співачка просто підписала знімок: "Чорт візьми, я повинна піти на пенсію?"

На чудовому знімку вона була одягнена в пару відповідних шкіряних коричневих рукавичок з довгим рукавом.

Аудиторія не змогла промовчати побачивши знаменитої артистки і написала чимало відгуків.

"Ані Лорак", "Просто бомбяо", "колір вбрання такий бомбезний", "з чорним волоссям їй набагато краще", - написали відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що сексуальна Кеті Перрі показала голі груди.