Український актор, телеведучий і зірка студії "Квартал 95" Олександр Пікалов проводить в соцмережах досить мало часу, тому нові публікації в instagram справжня радість для шанувальників. Так, артист перервав мовчання і порадував фанатів хорошою новиною.

Олександр Пікалов більше віддає перевагу активному способу життя і приділяє соцмережам досить мало часу і лише зрідка ділиться новими знімками. Артист захоплюється мотоциклами, тому переважно публікації на цю тематику.

Олександр Пікалов, фото з Instagram
Олександр Пікалов, фото з Instagram

Так, цього разу Олександр Пікалов повідомив шанувальникам хорошу новину, а саме, що на екрани виходить новий сезон програми "Чистоnews". Новим ведучим стане він сам і його колега "по цеху" Євген Кошовий.

"Новий сезон #ЧИСТОNEWS. Нові ведучі Євген Пікалов і Олександр Кошовий", - написав Олександр Пікалов і опублікував пару фото.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

У попередньому сезоні весело розповідали серйозні новини зірка "Жіночого кварталу" і "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару і Степан Казанін з "Квартал 95". Також був спеціальний кореспондент, роль якого виконував Євген Кошовий.

Раніше Знай писав, Олена Кравець з "Квартал 95" знову взялася за ножиці і без жалю обрізала волосся: "Сміливо".

Також ми писали, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" захотіла позбутися найріднішого: "Повертаються в моє життя".

Нагадаємо, Олена Кравець показала, як надихає собою весь "Квартал 95": перед такою жінкою встояти неможливо. Артистка захопила красою в новому образі.