У Прикарпатті чоловіка застрелили в стоматологічному кабінеті. Про це повідомляє Фейсбук-портал поліції Івано-Франківської області.

Подія трапилася в місті Яремче. До правоохоронців звернувся лікар, який повідомив що в приміщення стоматологічного кабінету увійшов чоловік і розстріляв пацієнта.

"о 18.45 на лінію 102 надійшло повідомлення про вбивство у м.Яремче. У поліцію звернувся лікар-стоматолог, який повідомив: в приміщення стоматологічного кабінету забіг невідомий чоловік і кілька разів вистрілив у пацієнта. Зловмисник одразу втік", - повідомляють представники поліції.

В Івано-Франківській області оголосили пошукову операцію і для того, щоб залучити вбивцю, залучили оперативні служби поліції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як заявляє Івано-Франківське видання "Курс", убитим є "відомий у кримінальних колах" Ігор Д. на прізвисько "сухий".

Нагадаємо, що українка в пориві емоцій ледь не потягла за собою маленького сина, збираючись "полетіти" з 12-го поверху: копи і рятувальники ледь встигли

Раніше повідомлялося, що 32-річний чоловік випав з вікна, не бажаючи прибирати розлитий сік-кохана закрила в квартирі і не слухала "відмовок"

Також портал Знай.uа повідомляв, що дочка Харківського авторитету наклала на себе руки після арешту батька: вийшла у вікно з п'ятого поверху, рятувати було пізно. Увечері суботи, 29 січня в поліцію надійшло повідомлення від місцевого жителя на ім'я Станіслав. Він зазначив, що на Гімназійній набережній, 4 з балкона викинулася молода дівчина. Падала вона з п'ятого поверху.