Відома українська співачка Тіна Кароль в День єднання записала коротеньке відео, на якому зізналася, що їй нічого не страшно.

Цим відеороликом знаменита поп діва поділилася на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1.8 мільйона осіб.
На кадрах зі своєї гримерки Тіна Кароль з'явилася в дуже елегантному образі, готуючись до концерту. Вона приміряла чорну сукню на тонких бретельках, яка оголювала її декольте. Особливу увагу було приділено її макіяжу, співачці підкреслили очі, завдяки чорній підводці. А також нафарбували її пухкі губи червоною помадою, яка свого часу стала її візитівкою.

Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol

На відео Тіна Кароль зізналася, що їй нічого бояться. Таку заяву вона ймовірно, зробила після повідомлень у західних ЗМІ про те, що ймовірно 16 лютого Росія нападе на Україну. А щоб підняти патріотичний дух українців, президент Володимир Зеленський заснував нове свято 16 лютого - День єднання.

Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram \ \ tina_karol

"Красивий Київ. 16 число. Не страшно", — зазначила Тіна Кароль.

Відео можна подивитися тут.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Тіна Кароль в легкій сукні показала, що таке справжня ніжність: "на зустріч щастя". Тіна Кароль одягла ніжну сукню, яка вдало підкреслила її струнку фігуру

Раніше Знай писав, Тіна Кароль з бездонним декольте на фіналі Нацвідбору показала, на що здатна: "окремий вид мистецтва"

Також Знай повідомляв, Тіна Кароль розповіла про чоловіка, який допоміг стати "хуліганкою": "ти - дзеркало моєї душі". Тіна Кароль не так давно кардинально змінила стиль своєї музики. Цьому посприяло знайомство з талановитим чоловіком