У соцмережі показали теплі кадри за участю Венсана Касселя і Тіни Кунаки. Зіркову парочку можна побачити на досить пікантних фотографіях, де вони демонструють свою пристрасть.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Венсан Кассель поділився рідкісними кадрами зі своєю коханою Тіною Кунакі Ось це любов а тобі подобається ця пара? #тінакунакі #венсанкассель", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що даний пост не зміг залишитися без уваги і численна публіка, не пропустила такі кадри. Люди не змогли промовчати і вирішили написати, що думають з приводу зіркової парочки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тіна Кунаки і Венсан Кассель
Тіна Кунаки і Венсан Кассель

"як не крути але не йдуть вони один одному, він занадто старий для неї", "ці рідкісні кадри скрізь", "не побачила тут особливо любові, крім того що скрізь її жамкает, швидше тут більше похоті, ніж любові. Повірила б в любов, якщо б був би з дорослою свого віку жінкою", "Люди ви чого такі злі??!видно ж що вони щасливі разом !очі в обох горять !а щастя і любов адже це найважливіше ,а не старий ,молода, не підходять...", "старий пень", "які вони класні,він вміє вибирати жінок,і жінки його яка красива дочка Діва Кассель, це просто приголомшливо, і думаю з Тіною у них неймовірної краси дитина", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кунакі стала посміховиськом на пляжі.