Відомий український репер Потап, чоловік співачки Анастасії Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показав та розповів про свій виступ на концерті до Дня Єдності 16 лютого.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Потапа у мережі Instagram, де за його особистим життям та творчими здобутками спостерігають 1,9 мільйонів підписників.

Скрін, Instagram Потап
Скрін, Instagram Потап

«Ми сьогодні встигли підтримати марафон єдності #uaразом своїм виступом у Палаці Україна , який співав з нами в унісон,що все буде в нашій країні «Най Най Най»!», - підписав виконавець відео, в якому виступає на сцені разом із гуртом MOZGI.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Мені найнайнай подо саме ця ваша пісня! Пишіть ще більше українських пісень», «Ви наші най най най!», «Усміхнеться доля!», - пишуть фанати у коментарях.

«І покажем, що ми браття козацького роду!», - додає дехто.

Декому навіть пощастило особисто зустрітися зі своїми кумирами.

Олексій Потапенко, скріншот: YouTube
Олексій Потапенко, скріншот: YouTube

«О 15:45 Дядя Вадя у білій шапочці «МОЗГИ» був помічений мною у підземному переході Палацу України, люблю Вас!!», - пише захоплена фанатка.

Нагадаємо, раніше депутати влаштували у Раді "парад" вишиванок, селфі і концерт під трибуною

Як повідомляв портал "Знай.ua", 79-річна українська пенсіонерка стала зіркою світових ЗМІ

Також "Знай.ua" писав, що українські зірки підтримали марафон Зеленського у День Єднання та показали патріотичні фото: "Ми будемо…".