Стало відомо про загибель відомого виконавця і композитора Баппі Лахірі (справжнє ім'я - Алокеш Лахірі), який написав музику до класичних боллівудських картин. На момент смерті йому було 69 років.

Про це повідомило агентство Press Trust of India (PTI). Знаменитість померла в одній з клінік Мумбаї у вівторок ввечері, 15 лютого. Лахірі був на лікуванні в лікарні протягом місяця. Виписали його в понеділок, проте наступного дня його здоров'я різко погіршилося. Тоді лікарі знову його госпіталізували, але врятувати не змогли.

Причиною смерті стало обструктивне апное сну. У нього залишилися донька Рима Лахірі і син Баппа Лахірі, вони також займаються музикою.

Баппі Лахірі
Баппі Лахірі

"Його доставили в лікарню. У нього було безліч проблем зі здоров'ям. Він помер через СОАС (синдром обструктивного апное сну) незадовго до півночі", - розповів доктор Діпак Намджоші.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Баппі Лахірі був одним з найпопулярніших композиторів Боллівуду. Він вперше ввів стиль диско в індійське кіно. Серед найвідоміших фільмів, музику до яких написав артист, були "Танцюрист диско" (1982), "Танцюй, танцюй" (1987), "Любов, любов, любов" (1989). Лахірі нерідко сам виконував свої пісні у фільмах.

Баппі Лахірі
Баппі Лахірі

Як відомо, композитора не раз звинувачували в плагіаті мелодій популярних західних виконавців, включаючи Ottawan, Modern Talking, Pink Floyd. При цьому в 2003 році він виграв суд у американського репера Dr. Dre, якого звинуватив у використанні однієї зі своїх композицій.

Нагадаємо, зірку серіалу "Каменська" Євгенію Брік вирішили поховати в США: "Там же пройде кремація"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Жириновський не дихає без ШВЛ, головний мозок вражений - у партії кажуть, що йде на поправку

Також портал Знай.uа писав, що помер відомий режисер Айван Райтман: подарував світові "Євротур" і "Мисливців за привидами"