Надія Дорофєєва, співачка та суддя проєкту "Танці з зірками" похизувалася перед прихильниками у новому образі. Вона наділа мереживне напівпрозоре вбрання, схоже на корсет та заспівала про кольорове кохання.

Зірка розмістила невелике відео з уривком з нового кліпу - "Разноцветная любовь" у своєму Instagram. Дівчина танцювала повільно рухаючись перед дзеркалом, демонструючи всі цікавинки нового образу.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Надя Дорофеева наділа напівпрозорий корсет, та парик з білим волоссям. Зачіска - довгий "хвіст", а спереду співачка вирізала волосся у формі шолома. Крім того, поки Надя співала артикулюючи активно ротом, глядачі побачили капу - з вампіричними зубами.

Образ вийшов дуже гарячим, рухи, пісня та образ красуні багатьом "зайшов". Це одна з нових композицій красуні. Останнім часом дівчина зайнята у проєктах, на телебаченні, та не так часто як того б хотіли шанувальники творить пісні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Сам кліп про "кольорове" кохання також насичений сміливими образами. Дівчина з'являється на білому коні. Образ десь перегукується з одним з кліпів Світлани Лободи, де вона практично оголена також танцювала у кліпі.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

"І ніхто не винен, що втрачали ми контроль", - співає Надія.

Шанувальники зраділи новій пісні та кліпу, та нагородили Надю компліментами.

"Така цікава штучка в зубах дуже додає до вбрання", "Неймовірна", "Дуже крута штука на зубах, це капа?", "Ой що з зубами", "Пфф, ну таке, поки що не одна сольна пісня не подобається, а час і скло майже всі подобалися", "Це реально хіт", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше колишня дружина Позитива зізналася, хто винен у їхньому розлученні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Еллерт заговорив про вагітність Ксенії Мішиної після розставання.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва обрубала волосся і осідлала жеребця.