Жіночий гурт з Японії The Yokohama Sisters як може підтримує Україну. Дівчата своїми голосами зворушили українців.

Відео виконання гімну України японки опублікували на Youtube-сторінці своєї групи. Вони виступили у стриманих бежевих костюмах, а у руках тримали жовто-блакитний прапор.

Японський гурт. Фото: Youtube
Японський гурт. Фото: Youtube

Таким чином, співачки підтримали дружні стосунки між містами – Одесою та Йокогамою. Три чарівних японки заспівали гімн України надзвичайно мелодійно, розбивши мелодію на три голоси. Українці, які почули запис щиро зворушені таким виконанням та підтримкою.

Дівчата співають українською мовою, що дедалі більше захопило пересічних українців. Вони написали безліч слів вдячності під неймовірним співом чарівних дівчат. У тривожний час важко сидіти у інформаційному вакуумі, тому багато хто розраджує себе переглядом соціальних сторінок та відео.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Дякуємо вам!! Ви неймовірні", "Ви так гарно заспівали. Красно дякуємо, за вашу підтримку", "Який чудовий спів!", "Вау, так круто чути гімн України у вашому виконані", "Сестри самурайского роду", "Дякую", "Дякуємо, Країна Сонця Що Сходить !!! Дякуюємо Вам, Сестри з Йокогами", - написали українці. Під дописом також багато коментарів японською мовою.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Одеса і Йокогама вже більш ніж більш ніж 55 років є містами-побратимами.

Нагадаємо, раніше американці залишаються в Україні попри заклики США

Як повідомляв портал "Знай.ua", вперше за багато років жоден українець не постраждав у ДТП

Також "Знай.ua" писав, що Верховна Рада затвердила нові "бонуси" для нардепів.