57-річна Моніка Белуччі знялася у фотосесії для російського журналу. Про це повідомляє портал spletnik.tv.

Відома італійська актриса Моніка Беллуччі любить регулярно демонструвати силу своєї краси. Незважаючи на те, що їй всього 57 років, вона часто згадує своє модельне минуле і бере участь у ряді фотосесій для відомих журналів.

Моніка Белуччі, фото: Instagram
Моніка Белуччі, фото: Instagram

Нещодавно вона стала головною героїнею нової зйомки Harper's Bazaar Russia під слоганом"надихай і володарюй". У березневому номері вона уособлює образ сучасної жінки - акторка постала в чорному одязі на світлому тлі. Видно, що у 57-річної Італійки ідеально вузька талія разом з широкими стегнами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Багато людей відзначили, що актриса зі своєю зовнішністю втратила ніс молодій дружині свого колишнього чоловіка Венсана Касселя Тіною Куннаки. Попри те, що між жінками різниця в тридцять три роки, Белуччі не поступається за своєю зовнішньою красою молодої моделі італійсько-африканського походження.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що 24-річна Тіна Кунакі показала, чим краще Моніки Белуччі-саме за це її полюбив Венсан Кассель. Модель Тіна Кунакі здивувала розкішним образом на показі Valentino