Арсен Мірзоян розповів про концерт в Україні. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

Десятого березня український співак опублікував пост у соціальній мережі Instagram, на якому афішував весняний концерт у Києві.

"Друзі, раді сповістити! Ви просили - ми афішуємо! Весняний #unplugged, в @pepper.sclub #арсенмірзоян #весна", - повідомив знаменитий співак.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фолловери засипали пост Арсена Мірзояна безліччю коментарів.

Арсен Мірзоян, фото з телеканалу "Україна"
Арсен Мірзоян, фото з телеканалу "Україна"

"Буду на концерті 07.03 в Одесі у Вас! Хочу автограф"; " клас! Всі на концерт"; "Stay safe all people in Ukraine", - повідомляють вони.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала свою темну сторону, жінка вирішила покривлятися на камеру.

Нагадаємо, улюблениця Святослава Вакарчука Соловій вперше роздяглася на камеру: майже, як у Playboy. Зірка заявила, що її тіло - це її справа. Варто тільки поглянути на ці знімки

Як повідомляв портал " Знай.ua", повна протилежність Ані Лорак: протеже Святослава Вакарчука Христина Соловій зізналася, чому ніколи не співатиме російською.