Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч володіє неймовірним почуттям гумору, що в черговий раз продемонстрував на своїй сторінці в instagram. Він кумедно потролив російських пропагандистів.

Дуже часто від російських пропагандистів можна почути шокуючі висловлювання про Україну, які можуть викликати лише сміх у інформаційно підкованих глядачів. Анатолій Анатоліч вирішив влучно пожартувати на одну з "улюблених" тем росЗМІ.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

Так, телеведучий поділився знімком, на якому обіймає своїх дочок і знизу прикріпив знизу логотип популярного російського телеканалу.

"На фото бендерівець знущається над російськомовними дітьми. Віддаю фото російським ЗМІ. Безкоштовно", - посміявся телеведучий.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Шанувальники посміялися, але відзначили, що пропагандисти можуть не зрозуміти і дійсно використовувати публікацію, як інфопривід.

"Анатолію, найстрашніше (в контексті вашої публікації), що на відміну від нас, "там" навіть не розуміють, що це іронія, стьоб або жарт, зрештою. Це просто прірва менталітетів. Ми візуально схожі, ми, часто, говоримо з ними на одній мові, але ми два різних народу, два абсолютно різних світи. І між нами давно вже величезна прірва. Для них не має значення Правда, вони просто пруть до своєї мети загнати назад в стійло 😐 ціна для них не важлива, на жаль", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Юла знає? Анатолій Анатоліч відповів на питання - чи потрібен батько в сім'ї: "дуже індивідуально".

Також ми писали, Лілія Ребрик підказала, як швидко і дієво зняти стрес-тверезим не повторювати.

Нагадаємо, Ольга Сумська зробила животику Анатолія Анатоліча приємно: "Неймовірний релакс...".