Українська співачка Анжеліка Рудницька звернулася до співвітчизників із закликом бути сильними і хоробрими в ці важкі для країни часи, коли ворог на кордоні загрожує нашій свободі. Свій заклик вона виклала на сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписані тисячі читачів.

Вона опублікувала свій знімок у касці, яка стала символом Революції Гідності.

«22.02.2022. «Магічна» дзеркальна дата. Знову момент істини. Одні панічно втікають. Інші думають, як боронити свій дім, своє місто, свою країну. Нашу Україну. Страшно, лише доки не приймеш рішення, що ти потрібен тут і зараз. Ми потрібні нашій країні. Будьмо сильними і мудрими! Хай Бог береже і допомагає!», - написада Рудницька в повідомленні.

Скрін, Instagram Рудницька
Скрін, Instagram Рудницька

Українці позитивно відреагували на її повідомлення.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Слава Україні! Дякую Вам за Ваш оптимізм», «Слава Україні!», - відповідають їй у коментарях.

Нагадаємо, касирка "напала" на покупчиню за 200 гривень: "Що неправильно?! Ахрана!". Анжеліка Рудницька розповіла про неприємний випадок в її житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", нові платіжки за комуналку не до снаги навіть культовій зірці: "Почуваєш себе жебраком". Зірка 90-х поскаржилася на захмарну комуналку.

Також "Знай.ua" писав, що російські війська зухвало перетнули кордон України - в "ДНР" "здали" їхні позиції. Російські війська вже розташувалися на території "ДНР". Росія може розмістити на території окупованих областей військові бази, втім, робити це поки нібито не планують.