Відома українська артистка, травесті-діва Монро вирішила висловити слова підтримки своїм співвітчизникам. Вона часто ділиться з шанувальниками свіжими публікаціями та новинами з творчого та особистого життя в соціальній мережі Instagram.

Монро опублікувала п'ять правил, які допомагають їй впорається з тривогою і панікою, і висловила надію, що вони комусь знадобляться.

"Так, я не залізна», - зізналася артистка.

По-перше, Монро радить випити склянку холодної води. Робити це потрібно повільно, зосереджено, усвідомлено, смакуючи ніякий смак. Можна додати в стакан лід і повільно його розсмоктувати.

"Організм направить сили на те, щоб зігріти воду всередині вас, тим самим відбудеться відтік крові з голови в шлунок, і голова трохи проясниться», - пояснює Монро.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Скрін, Instagram Монро
Скрін, Instagram Монро

По-друге, якщо є така можливість, можна вийти на прогулянку на свіже повітря, в парк, в ліс, до річки, просто пройтися. Телефон поставити на вібро-режим або відключити зовсім.

По-третє, потрібно з'їсти щось солодке або смачне. Організм отримає швидку дозу серотоніну, гормону щастя, і трохи заспокоїться.

"Продовжуйте через не можу, не хочу, і не буду робити потокові справи. Корова сама себе не подоїть, борщ не звариться, цифри в стовпчик не встануть», - додає ще один пункт травесті-діва.

Монро, фото з Instagram
Монро, фото з Instagram

І остання порада: подивіться в дзеркало і посміхніться своєму відображенню.

"Ми під надійним захистом 8! років. У нас сильна, оснащена армія і доступ до інформації. Єдине, що ми, цивільні, можемо зараз зробити, це показати всьому світу наш спокій і єдність», - підсумувала Монро.

Раніше ми писали про те, що травесті-діва Монро заспокоїла українців так, як не зміг Володимир Зеленський: "Все буде за*бись! Я дізнавалася".

Як повідомляв Знай.uа, травесті-діва Монро поскаржилася на цькування після скандалу з Дмитром Ступкою

Також портал Знай.uа писав, що Монро задригалася заради Анни Трінчер, ставши завідуючою кафедри TikTok у Поплавського