Співак Олександр Пономарьов зізнався в ефірі програми «Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі «Україна» по буднях, що одного разу скористався послугами фахівця з гірудотерапії.

За словами Олександра Пономарьова, свого часу йому спало на думку вдатися до гірудотерапії, тобто лікування п'явками. Він згадує свій досвід із здриганням, і стверджує, що не хотів би повторити процес ще раз.

Поставити п'явок йому запропонували під час перебування в Карпатах. Пономарьову заявили, що гірудотерапія – це дуже корисно і повністю безпечно.

«Давно, я був у Карпатах, мені сказали: "хочеш, ми тобі п'явки поставимо?». Кажу:»Давай". Поставили, потім кров лилася з мене, як зі свині. На шию. Просто, кажуть-це корисно для здоров'я, п'явки розріджують кров. І вона не зупинялася годину-півтори. Ми прям серйозно були в кровище",- зізнався співак на телеканалі «Україна».

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зупинити кровотечу виявилося зовсім не просто. Щоб не стекти кров'ю, Виконавцю довелося йти в найближчу аптеку.

П'явка, фото з вільних джерел
П'явка, фото з вільних джерел

«В аптеку зайшли, взяли бинт, доклали, потім кров вже зупинилася. Я думаю, що не потрібно цього повторювати. Якщо вже лікуватися, потрібно довіряти професіоналам",- згадує він на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, самотній Олександр Пономарьов подарував трьом красуням побачення з собою- "Кожному своє".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "Як це добре". Олександр Пономарьов розповів, що задумав

Також "Знай.ua" писав, Олександр Пономарьов різко змінив стиль: "У магазині дивилися на мене як на прибульця". Український співак поділився своїми враженнями від відпочинку в теплих краях.