Популярна американська актриса і модель Зої Кравіц показала себе в дуже гарячих образах перед камерою об'єктива для гарячої фотосесії.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

Зої Кравіц - втілення жіночності і природної краси. Молода актриса показала себе у всій красі в різноманітних нарядах, щоб порадувати своїх фанатів.

"Жінка-кішка Зої Кравіц для березневого Vogue US а ти чекаєш прем'єру?", - підписали фотографії за участю актриси в соцмережі.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Дивлячись на ці фотографії можна зрозуміти, чому актрису з Америки запросили на роль «Жінки-кішки» в новому фільмі про «Бетмена».

Варто відзначити, що знайшлися люди, які вважають, що Зої Кравіц недостатньо хороша для ролі "жінки-кішки".

Зої Кравіц
Зої Кравіц

"Я не розумію краси таких як б. Хадід і Кравіц...невже це можна порівняти з Шифер, Кемпбел, Кроуфорд (ода жіночності і красі)", "скрізь, в основному, одне і теж вираз обличчя, і не тільки на цих фотках", "я знаю чому її вибрали Жінкою-кішкою. Вона така дрібна, що через будь-яку дірку пролізе...як кішка", "вона дуже красива", "вона ж для Elle знялася", "ні. Терпіти не можу ці фільми", "жінка-вічно незадоволена кішка Кравіц", "їй дуже підійде роль Фріди Кало", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали розкішні фото за участю Зої Кравіц і Робертом Паттінсоном.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі показали головний недолік Зої Кравіц.