Обмеження і "покарання" для Росії, які оголосили багато держав через визнання Володимира Путіна про незалежність "Л/ДНР" і агресію в бік України, також торкнулися світу спорту. Стало відомо, що російські футбольні клуби можуть виключити з Ліги Європи.

Російську Федерацію буквально обклали санкціями і заборонами через необачні і провокаційні дії Путіна в бік Донбасу, а також на грунті військового конфлікту з Україною. Тепер же постраждає не тільки економіка країни, але і її спортивна галузь.

Путін. Фото: Youtube
Путін. Фото: Youtube

Нещодавно румунське видання Sport повідомило, що подальша участь пітерського "Зеніту" і московського "Спартака" в розіграші єврокубків на Лізі Європи під великим питанням. За інформацією джерела, в даний час розглядається варіант з дискваліфікацією російських клубів через ситуацію на окупованих територіях, які нещодавно Путін визнав нібито незалежними.

Московський "Спартак"
Московський "Спартак"

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Пітерський "Зеніт"
Пітерський "Зеніт"

Також у виданні заявляють, що такі ж санкції можуть бути накладені і на Тираспольський "Шериф". У Молдові побоюються, що події в "Л/ДНР" можуть послужити тригером для Придністров'я.

Тираспольський "Шериф"
Тираспольський "Шериф"

Нагадаємо, військовозабов'язаним заборонять виїзд з України на тлі санкцій ЄС проти РФ: під "удар" потрапили сотні

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський задумався над візовим режимом з РФ і посунув Україну ще ближче до ЄС: "Справжні..."

Також портал Знай.uа писав, що українські сайти зазнали кібератаки: "лягли" Кабмін, ВРУ, МЗС і банківські картки спікера Стефанчука