Повідомляється, що відзначена нагородами актриса Дженніфер Лоуренс, народила в Лос-Анджелесі свою першу дитину з чоловіком Куком Мароні всього через п'ять місяців після підтвердження своєї вагітності.

Відповідний пост розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

Повідомляється, що Дженніфер Лоуренс народила свою першу дитину від чоловіка Кука Мароні.

Актриса, яка отримала премію Оскар, привітала свою дитину в окрузі Лос-Анджелес, повідомляє TMZ, який отримав публічні записи.

Стать дитини і точна дата пологів у 31-річної дівчини на даний момент поки невідомі.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

JLaw вперше викликала спекуляції, коли влітку в Нью-Йорку її помітили з животиком.

Хвилюючу новину про вагітність зірки «Голодних ігор» пізніше підтвердив представник видання PEOPLE.

Красуня-блондинка пізніше позувала разом зі своїм партнером по фільму Леонардо Дікапріо в грудні, коли вона продемонструвала свій животик на червоній доріжці на прем'єрі фільму «Не дивись вгору».

Дженніфер захопила золотою сукнею в підлогу з пензликами, розшитими блискітками, і прозорими довгими драпірованими рукавами.

Всього через п'ять місяців після підтвердження захоплюючих новин вона привітала дитину від директора художньої галереї Кука, 37 років.

Пара вперше зустрілася в 2018 році після того, як їх познайомив спільний друг.

Рік по тому зірка, яка отримала нагороду, була помічена з обручкою.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що у Дженніфер Лоуренс зламали телефон з інтимними фото.