Українські зірки шоубізу звернулися до своїх шанувальників у РФ, щоб ті підтримали мітингами, своєю незгодою, щоб виходили на вулиці своїх міст та виступили проти цієї війни.

Даша Астаф'єва в storys Instagram написала:

"У моїй країні в Україні почалася війна. Я прошу всіх друзів і людей підтримати нас інформаційно і морально. Не мовчить говоріть не може одна людина вбивати весь світ. Ми хочемо жити в мирі і знати що буде завтра", - написала модель.

Ксенія Мішина показала артобстріл з російських вертольотів просто з вікна своєї квартири.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вона написала, щоб мешканці російських міст виходили та заявляли протест проти війни в Україні.

Алексій Дурнєв звернувся до всіх росіян із закликом, не мовчати.

"Вони прямо зараз вбивають наших солдатів та наших мирних жителів. Я звертаюся до росіян та білорусів: зупиніть Путіна. Ви мовчали, коли розірвали Болотну, коли вбили Нємцова, коли кадировці хапали ваших же людей і відвозили до Чечні, коли посадили і катували Навального лише за те, що він показав їхні палаци".

"Невже ви й зараз мовчатимете? Ви ж називали нас братами. Чи мовчання – знак згоди?"

Антон Птушкін також звернувся до росіян. Він нагадав, що Україна - суверенна держава, і ніколи не нападала на Росію.

Але тепер Росія оголосила нам війну.

"Коли я записую це відео в околицях Києва йдуть бої російська бронетехніка прориває кордон України. Я знаходжусь у Києві. Тут знаходиться моя мама яка вже в 14 році і виїжджала з Луганську. Зараз їхати нам просто немає куди, і немає для чого - це мій дім, моя країна".

Росіяни, вам можуть сказати що це військова операція, але це не воєнна операція. Це справжня війна. Вам будуть казати що об'єкти який буде де знищувати російська армія це лише військові об'єкти, але це далеко не так. Це неправда ГРАДи вже прилітають у жили квартали будинки де живуть люди вбивають мирних людей".

Нагадаємо, раніше ЗМІ розповіли про захоплення Чорнобильської АЕС російськими військами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", цілий взвод російських солдатів здався в полон ЗСУ.

Також "Знай.ua" писав, що у СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу