Рита Ора часто відома тим, що влаштовує спокусливу демонстрацію для свого легіону послідовників в Інтернеті, але зірка "Співачки в масці" підняла спеку на сходинку вище, коли вона позбулася бюстгальтера в серії дражливих знімків.

Відповідний пост Рита Ора оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

Співачка Рита Ора ледь не викликала аварію в Інтернеті, коли вона залишилася без бюстгальтера для своїх останніх знімків в Instagram.

Суддя "Співачка в масці" змусила серце битися частіше, коли вона вийшла на свою платформу в соціальних мережах, щоб дражнити шанувальників в рожевій обтягуючій піжамі.

Влаштувавши привабливу демонстрацію для своїх 16,1 мільйонів підписників, 31-річна Рита носила свою дизайнерську піжаму, але дала фанатам можливість заглянути на підтягнутий живіт, залишивши топ повністю розстебнутим.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Без світла та тепла майже тиждень: українців нажахали зимнім прогнозом Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності
Показати ще

На одному зі знімків співачка For You позує з пальцем у роті для дзеркального селфі, а на іншому знімку видно, як Рита нахиляється ближче, де можна було побачити проблиск декольте.

Зберігаючи легкий макіяж, телезірка виставляла напоказ свою природну красу, а її знебарвлена світла чубчик додавала виразності образу.

У підписі до фотографії вона написала: "PRADA, ранок @prada".

Раніше на цьому тижні Рита була помічена на показі Fendi на тижні моди в Мілані разом зі своїм бойфрендом Тайкою Вайтіті.

Обидва були одягнені в біле, глядачі стверджували, що знаменита пара не могла відірватися один від одного на зоряному заході.

Нагадаємо, що Рита Ора показала свою нову татуювання в цікавому місці.