Легендарний голлівудський кінорежисер Квентін Тарантіно підтримав Україну та її президента Володимира Зеленського у боротьбі з російськими окупантами.

"Це Володимир Зеленський. Президент України. Він єврей. Його дідусь воював у Другій світовій війні. Багато його родичів загинули під час Голокосту. Він протистоїть диктатору. Тому що він сміливий. Тому що він знає, що станеться, їли ви цього не зробите», - йдеться в повідомленні.

«Kyiv is under siege. Zelensky refuses to abandon his people (Київ в облозі. Зеленський відмовляється кидати своїх людей)", - підписали публікацію її автори»

Тарантіно також процитував слова Зеленського про те, що український президент не збирається евакуюватися з Києва: «Мені потрібні боєприпаси, а не транспорт».

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

"This quote is probably going down in history so I figured I'd post it (ця цитата, ймовірно, увійде в історію, тому я вирішив опублікувати її)», - зазначив режисер.

Нагадаємо, що Зеленський відповів США на пропозицію евакуювати його з Києва: "Мені потрібні боєприпаси, а не транспорт".

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кличко відзвітував про складну ніч Києва. Він повідомив, що зараз у Києві діють, на жаль, диверсійні групи. Були сутички, перестрілки. Поранено на 6 ранку близько 35 людей.

Також, після запеклих боїв за Міст через Дніпро, Херсон знову опинився під контролем України: "Місто працює і живе". Міська влада намагається оперативно ліквідувати всі аварії в місті.