Популярний журналіст з України Дмитро Комаров зробив дуже важливу заяву. Він розповів українцям, що йому телефонують з Росії, щоб сказати, що їм шкода і соромно за вчинки Путіна.

Відповідний пост Дмитро Комаров розмістив на своїй сторінці в Instagram.

"З раннього дитинства пам'ятаю фразу обох бабусь "аби не було війни". В деталях пам'ятаю розповіді, як бабуся ще дитиною під час окупації Києва гітлерівською Німеччиною була змушена тікати, в прямому сенсі йдучи по трупах. Розповідала, як зухвало поводилися чужі люди, які прийшли на нашу землю зі зброєю - окупанти-фашисти. Ніколи не думав, що у своєму житті теж застану війну, теж повномасштабну, теж у Києві", - підписав публікацію український мандрівник.

Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram
Дмитро Комаров. Фото: Instagram

Крім цього, Дмитро Комаров вирішив розповісти, що йому дзвонить багато людей з Росії, щоб підтримати Україну і розповісти про те, що російському народу соромно за Путіна.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Тільки замість фашистів окупантами на мою землю прийде регулярна армія сусідньої Росії. Разом зі склом від вибухів російських ракет затремтів і мій телефон. Від повідомлень. Мені надсилають слова підтримки з усіх континентів, і в тому числі знайомі з РФ. "Ми самі в шоці, не віриться, нам соромно, хоч міняй громадянство, вибачте нас" - приблизно такі повідомлення приходять від росіян", - продовжив Дмитро.

Фото зі сторінки Дмитра Комарова
Фото зі сторінки Дмитра Комарова

Також, потрібно повідомити, що він детально описав діалог з людиною з Росії, де той розповів про те, що люди з Росії боятися протестувати, так як за це загрожує кримінальна відповідальність.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"Коли у тебе під вікном стріляють російські війська – ця «підтримка» реально починає дратувати. "Не в шоці треба бути, а на вулицю вийти і сказати ні", - відповів я знайомому, який руками і ногами проти режиму. Відповідь процитую: "Люди бояться виходити. Кримінал. Навіть просто за заклики вийти. Путін за рік зачистив всі незалежні ЗМІ, посадив Навального, розбив протест. Готувався, гон**н"", - поділився журналіст.